Lediga tjänster

Vi är alltid öppna för pedagogiska yrkesverksamma som vill vara en del av vårt team på Swedish International School. Vi är engagerade i att erbjuda en högkvalitativ utbildning till våra elever och söker därför efter de bästa talangerna inom vår bransch.

Lärare åk 1-3 till SWEDISH INTERNATIONAL SCHOOL Estepona – Marbella

Swedish International School växer och med det söker vi nu ytterligare en kollega till vårt lärarteam och som lärare för årskurs 1-3 med tillträde 1 februari 2024. 

Hösten 2023 slog skolan upp dörrarna för sin verksamhet i Costalita, Estepona kommun, strax väster om Marbella. Skolan ligger i ett lugnt och fridfullt område med både närhet till stranden, natur och anslutande padel – och kids club.

Ansök här

Skolan undervisar enligt svensk läroplan och tar emot barn och elever från förskola upp till gymnasiet. Högstadie – och gymnasieelever läser via Sofia distans och Hermods och har handledare på plats på skolan.
Samtliga lärare på skolan har svensk lärarlegitimation och delar ett starkt engagemang för eleverna och att vara med och bygga och utforma skolans verksamhet.

Skolans lärarteam och ledning präglas av mycket glädje och engagemang för eleverna och för uppstarten av skolan. Tjänsten som lärare åk 1-3 ger stor möjlighet att vara med och påverka samt utforma skolan till den bästa för våra elever. Alla arbetar i tätt samarbete och dagarna präglas av teamwork där egna initiativ och eget ansvar är viktigt och mycket värt för skolan.
Stor vikt läggs vid att integrera det spanska språket och kultur i elevernas vardag, därför är god spanska ett krav i tjänsten för lärare på Swedish International School. 

Som lärare i en åldersintegrerad klass krävs god förmåga att anpassa lärandet efter varje individ. Skolan har också en gräns på max 16 elever per klass vilket möjliggör individuell skolgång och möjlighet till tät lärarkontakt med elever och föräldrar.
Vi ser att du trivs i en tät dialog med föräldrar och lägger stor vikt vid kommunikation. 

Du är strukturerad, trygg och metodisk i ditt sätt att arbeta och har tidigare erfarenhet vid att arbeta i åldersintegrerade klasser. Du har nära till skratt, är hjälpsam, ser möjligheten att växa med skolan och är beredd att hjälpa till där det behövs då det är en mindre skola.

Kvalifikationer:

  • Svensk lärarlegitimation med behörighet 1-3
  • Kunskaper i spanska språket
  • Tidigare erfarenhet inom läraryrket

Anställningen är enligt spanskt avtal och på 100 procent med fast månadslön.
Skicka din ansökan eller eventuella frågor angående tjänsten till [email protected], vi håller intervjuer löpande.

Jobba på skolan

Att arbeta på den nya Swedish International School i Spanien är en spännande möjlighet för lärare och andra pedagogiska yrkesverksamma. Som lärare hos oss får man möjlighet att vara med och forma skolan från grunden. Då skolan är ny är samtliga lärare med och påverkar utbildningsprogrammet, pedagogiken och arbetskulturen på skolan. Dessutom kan man få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och de pedagogiska verktygen som är nödvändiga för att leverera en högkvalitativ utbildning. Vi ser det som en fördel att du behärskar det spanska och engelska språket med tanke på det internationella fokus skolan har.

Skolan som ligger nära både Marbella och Estepona kommer att ha elever från olika delar av världen och du får möjlighet att lära känna och samarbeta med kollegor och elever från olika kulturella bakgrunder. Som lärare har du tillgång till en rad olika resurser och stöd för att kunna leverera en högkvalitativ undervisning. Skolan kommer att ha en modern och välförsedd skolmiljö. Dessutom kommer man att ha tillgång till fortbildning och stöd från skolledningen och andra kollegor.

Gå längst upp på sidan