Sponsorer

Skolan har samarbete med vissa relevanta företag som kan bidra till att eleverna får möjlighet till extra fina upplevelser. Alla intäkter från sponsorer går oavkortat till eleverna eller till någon av våra familje events. Tack vare hjälp eller bidrag från sponsorer kan skolan erbjuda bl a tekniska hjälpmedel eller annat som bidrar till elevernas skolgång och vardag.

Skolan är en naturlig mötesplats och flera gånger per år har alla familjer möjlighet att träffas även utanför skoltid och som sponsor kan du vara med och bidra.
Vill ditt företag vara med som sponsor? Hör av dig på [email protected]

Spainmundo

Flytta med förtroende med Spainmundo – din partner för smidig och problemfri omlokalisering till Spanien. Vårt team av experter inom internationell flyttning tar hand om allt, från pappersarbete och boende till kulturell anpassning. Med vår hjälp kan du upptäcka det bästa av Spanien utan stress. Gör din dröm om att bo i Spanien till verklighet med Spainmundo.

www.spainmundo.com

A Greater Star

Upptäck den digitala världens oändliga möjligheter med A Greater Star, din pålitliga partner inom webbdesign och digital marknadsföring. Vår skickliga webbyrå är dedikerad att lyfta ditt företag till nya höjder online. Med vår expertis inom webbutveckling, SEO och digital strategi skapar vi framgångsrika online-närvaro som får din verksamhet att skina som aldrig förr. Tillsammans tar vi dig till stjärnorna – Välkommen till A Greater Star!

www.agreaterstar.com

Gå längst upp på sidan